De burenruzie tussen De Rijdende Rechter-coryfeeën Conny en Tilly is helemaal uit de hand gelopen. In de straat van de kortpittige kemphanen is zelfs een knokpartij geweest. Dat meldt het AD.

Wat begon met een ruzie over koude pannenkoeken is uitgelopen tot een burenruzie waar de hele straat zich mee bemoeit. Aan de ene kant hebben we Conny die gesteund wordt door buurvrouw Annie. Fred en Lies zijn de buren van Annie maar zij staan aan de kant van Tilly. Dat kan natuurlijk niet lang goed gaan en we zagen deze burenruzie al bijna uit de hand lopen bij Mr. Frank Visser.

Volgens het AD is er zelfs een vechtpartij geweest tussen Annie en Tilly. Wat er precies gebeurde is een beetje vaag. Tilly zegt dat Annie en haar zoon Gerrit op haar af kwamen en dat ze zichzelf verdedigde door Annie ‘tegen de straat te slaan’. Volgens Gerrit zat het anders. Hij gaf Tilly een duw en om een of andere reden viel Annie daardoor. De politie werd erbij geroepen maar er werd geen aangifte gedaan.

Om het nog wat pikanter te maken. Buren Fred en Lies hebben ook ruzie met Annie over een schutting. Hoe dat af gaat lopen, zie je over een paar weken in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Article continues after the ad
More content below the advertising