De burenruzie tussen De Rijdende Rechter-coryfeeën Conny en Tilly is helemaal uit de hand gelopen. In de straat van de kortpittige kemphanen is zelfs een knokpartij geweest. Dat meldt het AD.

Wat begon met een ruzie over koude pannenkoeken is uitgelopen tot een burenruzie waar de hele straat zich mee bemoeit. Aan de ene kant hebben we Conny die gesteund wordt door buurvrouw Annie. Fred en Lies zijn de buren van Annie maar zij staan aan de kant van Tilly. Dat kan natuurlijk niet lang goed gaan en we zagen deze burenruzie al bijna uit de hand lopen bij Mr. Frank Visser.

Volgens het AD is er zelfs een vechtpartij geweest tussen Annie en Tilly. Wat er precies gebeurde is een beetje vaag. Tilly zegt dat Annie en haar zoon Gerrit op haar af kwamen en dat ze zichzelf verdedigde door Annie ‘tegen de straat te slaan’. Volgens Gerrit zat het anders. Hij gaf Tilly een duw en om een of andere reden viel Annie daardoor. De politie werd erbij geroepen maar er werd geen aangifte gedaan.

Om het nog wat pikanter te maken. Buren Fred en Lies hebben ook ruzie met Annie over een schutting. Hoe dat af gaat lopen, zie je over een paar weken in Mr. Frank Visser doet uitspraak

De Bella's gaan op herhaling

Je dacht dat het concept van loserige zangclubjes op highschools na zes seizoenen Glee uitgeput was? Think again!

De Barden Bellas zijn terug! Het muzikale a cappella zanggroepje doet mee met een internationale wedstrijd, die nog nooit door een Amerikaans team is gewonnen.

Deze aangenaam pretentieloze muzikale comedy bewijst dat met het juiste tempo, pakkende oneliners en puike comedy-acteurs zelfs het meest belegen gegeven nog steeds kan werken. De Bella’s (zie deel 1) krijgen na een hilarische blunder slechts één kans om hun eer te redden. Zal het Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson), Emily (Hailee Steinfeld) en de anderen lukken hun Duitse tegenstander in te maken? Behalve de humor is ook de muziek dik in orde – voor de diverse wedstrijden werden onder meer winnaars van Amerikaanse talentenjacht The Sing-Off gebruikt. 

Pitch Perfect 2 is vanavond om 20.30 uur te zien op Net5.

De wereld draait door

 • Hans van Eenennaam is mede-ontwikkelaar van een nieuw medicijn dat ingezet wordt bij immuuntherapie om kanker te bestrijden. Hij zit aan tafel met Patricia Dobbe, die ermee behandeld werd.
 • Schrijfster Roxane van Iperen schreef een boek over de bijzondere geschiedenis van haar huis, dat belangrijk onderduikadres te zijn geweest, gerund door de twee joodse verzetszussen Brilleslijper. Ze zit aan tafel met Rob Brandes en Kathinka Rebling, de kinderen van de twee verzetszussen.
 • De vierde editie van de muziekrubriek 'Songs in the Key of Life', met deze keer Stef Bos
 • Tafeldame vanavond is Halina Reijn.

RTL Late Night met Twin Huys

 • Seal (foto) is in het land en speelt bij Twan een akoestische versie van Kiss from a Rose
 • Eugène, de vader van Laura H., en Thomas Rueb vertellen over de zaak van Neerlands bekendste Syriëganger
 • Debby Gerritsen en Tatum Dagelet over de uitreiking van de VIVA400 Awards, die vanavond worden uitgereikt aan ambitieuze, succesvolle vrouwen
 • Ruurd Jelle van der Leij, maker van de natuurdocumentaire WAD, over de kritiek op natuurdocumentairemaker David Attenborough
 • Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt tips and tricks om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten.

Pauw

 • Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink en Emma Wortelboer blikken terug op 13 jaar Spuiten & Slikken
 • Coen Verbraak, Jessica Durlacher en Ronald Giphart over Joost Zwagermans literaire erfenis
 • Rob Bertholee neemt na zeven jaar afscheid als hoofd van de AIVD.