Wat doen onze BN'ers eigenlijk met zulke zomerse temperaturen? Nemen ze een verkoelende duik, of zitten ze thuis te puffen? Wij zochten het voor je uit!

Marieke Elsinga drinkt water uit een champagneglas. Classy!

Article continues after the ad

Kleine levensliedzanger én Voice Kids-winnaar Silver Metz plonst het water in.Olcay showt haar nieuwe 'fave beachwear'.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shop mijn fave beachwear nu bij @lascana.nl check stories voor link 💋#lascana

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) opTim Douwsma trekt zijn sup-board uit de kast!'Sun is out', schrijft Froukje de Both. Joh, alsof we dat nog niet wisten...

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun is out☀️

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) opKaj Gorgels mag dan wel in de Filipijnen zijn voor Expeditie Robinson, daar is het ook heet! Hij zweet zich rot.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een zeer zeldzame bezwete Filipijnse brulaap met groen overhemd vastgelegd op camera.

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) opGiel Beelen deelt een hilarisch Geer en Goor-fragment over de hitte.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lekker weertje, hè? 😅 #Hittegolf #Hitteplan #CodeGiel

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels) opWendy van Dijk transformeert in... een zeemeermin?

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lizzy heeft het voor elkaar hoor! Mama is ook zeemeermin. 😳#allesvoorjekind #zeemeerminsynchroonzwemmen

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) opJochem Myjer photoshopt zichzelf naar verkoeling.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even afkoelen in de Appie! #hittegolf (Met dank aan filiaalmanager @mvan_berkel )

Een bericht gedeeld door Jochem Myjer (@jochemmyjer) opYouTube-fenomeen Enzo Knol gaat de zinderende zon te lijf met zijn sixpack.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanneer je hoort dat het de hele week 30 graden+ wordt 😂☀️

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) opGTST-acteur Vincent Visser kocht een kekke zomeroutfit.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De zomer outfit kan weer aan deze week! Hoe gaan jullie genieten van de zon? 🤪🔥

Een bericht gedeeld door Vincent Visser (@vincentvisser_) opGordon werkt met enige tegenzin aan een superslank zomerlichaam.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work hard pays off! Thanks @tomashmarko lijkt niks maar 5 setjes van 20 herhalingen en ik kwam van niks! #goals #healthylife

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) opChantal Janzen staat op het punt om Geraldine Kemper nat te spuiten met haar waterpistool.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

JA!!! SAMEN OP DE COVER💛🧡💚💙 MET @geraldine_kemper , and I love her! (rijmt best wel gewoon) Nu in de winkel! In n zeer fijn en lekker fout badpak, en met waterpistool. Als je ons ziet liggen, neem ons dan mee en leg ons bij je (plastic opblaas) zwembad en zet er n koel glas drinken naast. Of op. Als tijdelijke place-mat doen we t ook goed. Of op je werk in de airco. Of in t vliegtuig op weg naar een nòg hetere bestemming. Of gewoon op t toilet als je zit te kakken. #allemaalontspanning #jatoch Kortom: Het FIJNE FOUTE ZOMERBOEK is uit!!! Bomvol verhalen, vakantietips, vakantie-blunders van Gerrie naast mij, Leco, onze redactie en ik zelf..., en ook puzzels, en spelletjes waar je ook nog prijzen mee kunt winnen! Denk aan o.a geheel verzorgde vakanties! Haal ‘m in huis of pak ‘m mee voor op vakantie! 🙌🙌☀️☀️☀️ @andcgram @geraldine_kemper

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) opKim Feenstra trotseert de hitte en gaat kamperen.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goedemorgen deze morgen. Wie gaat kamperen is al vroeg uit de veren. Of zoiets. Ik speel eigenlijk een beetje vals want met deze camper ben ik van alle luxe voorzien. Een 2persoons bed, douche, toilet, en een koelkast. Je kan zelfs koken mocht je daar zin in hebben. Afhalen kan ook 🍕💪🏼 Anyway, dit was mijn allereerste kampeer ervaring sinds dat ik 12 was. 21 years ago. En ik vond het heel leuk en gezellig. Toch stiekem blij om niet in een tent te liggen. Die moet je nog opzetten. 🙄 Dat is gelijk ruzie in de tent dan met mij. Want ik weet wel hoe het moet. Not! Haringen? In de grond slaan? Die eet je toch alleen op? Dat dus.... Volgende keer een roadtrip door Italië. Lijkt me geweldig. Wie is ook van het kamperen en waar naar toe? Wil je trouwens ook een huis op wielen? Voor de zomer? Of een weekend? #camperhurennl Dit is geen ad by the way. Maar een tip! Lekker genieten van de hitte vandaag. Drink veel water en klaag niet zoveel. Daar krijg je het ook warm van. Zoen!!

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) opManuel Broekman neemt een verfrissende duik.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

kiekeboe

Een bericht gedeeld door Manuel Broekman (@manuelbroekman) opAndré Hazes regelde een zwembadje voor kleine Dré. Schattig!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja, beter kus je me na vandaag😂❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) opZomer met Art-verslaggeefster Gwen vraagt wat wij ons allemáál afvragen: 'Hoe houd jij het koel?'

 

More content below the advertising