Morena Baccarin weet hoe ze geld moet verdienen. De prachtige actrice uit Deadpool en Homeland verkocht haar duplexwoning in Los Angeles voor 935.000 dollar terwijl ze er zelf 650.000 dollar voor had betaald in 2007. 

De duplexwoning, waar iemand bijna een miljoen voor betaalde, bestaat uit twee gebouwtjes verbonden door klein woestijntje. Of is dit een vergeten set uit een Western?

Article continues after the ad

Als je deze keuken te kleurloos en saai vindt, ga je toch gewoon naar het andere gebouw voor de andere keuken.

Deze keuken is gelijk al een stuk gezelliger. Al is het keukenblad zo te zien wel aan vervanging toe en die vetplant ziet er ook niet meer zo gezond uit. 

Dit is niet wat we verwachten van een douche in een woning van bijna een miljoen. En waarom hebben al die sterren hun wc zo dichtbij hun badkuip? 

Dit is de badkamer in het andere gebouw. Lekker knus en gezellig voor een Center Parcs huis maar niet voor een Sterrenstek. En wéér die wc! Doen ze soms hun behoefte vanuit het bad? Hangt er daarom ook geen wc-rol? 

Als die schilderijen op de vloer worden opgehangen kan het best nog gezellig worden. Let ook op de spiegel tegen de muur die gebruikt wordt om de kamer groter te laten lijken.

Voor 935.00 dollar krijg je geen tuin maar je kan wel lekker droog zitten. 

Oh, dit is de tuin... In ieder geval kan je wel lekker droog zitten.

More content below the advertising