Morena Baccarin weet hoe ze geld moet verdienen. De prachtige actrice uit Deadpool en Homeland verkocht haar duplexwoning in Los Angeles voor 935.000 dollar terwijl ze er zelf 650.000 dollar voor had betaald in 2007. 

De duplexwoning, waar iemand bijna een miljoen voor betaalde, bestaat uit twee gebouwtjes verbonden door klein woestijntje. Of is dit een vergeten set uit een Western?

Als je deze keuken te kleurloos en saai vindt, ga je toch gewoon naar het andere gebouw voor de andere keuken.

Deze keuken is gelijk al een stuk gezelliger. Al is het keukenblad zo te zien wel aan vervanging toe en die vetplant ziet er ook niet meer zo gezond uit. 

Dit is niet wat we verwachten van een douche in een woning van bijna een miljoen. En waarom hebben al die sterren hun wc zo dichtbij hun badkuip? 

Dit is de badkamer in het andere gebouw. Lekker knus en gezellig voor een Center Parcs huis maar niet voor een Sterrenstek. En wéér die wc! Doen ze soms hun behoefte vanuit het bad? Hangt er daarom ook geen wc-rol? 

Als die schilderijen op de vloer worden opgehangen kan het best nog gezellig worden. Let ook op de spiegel tegen de muur die gebruikt wordt om de kamer groter te laten lijken.

Voor 935.00 dollar krijg je geen tuin maar je kan wel lekker droog zitten. 

Oh, dit is de tuin... In ieder geval kan je wel lekker droog zitten.

In 1996 was Independence Day dé film van het jaar. Nu meer dan twintig jaar later is de spectaculaire blockbuster nog net zo vermakelijk als toen. 

Uit het niets verschijnen gigantische ruimteschepen boven de belangrijkste hoofdsteden op aarde. Wat willen deze aliens? Een voormalige wetenschapper ontcijfert een geheim bericht van de ruimtewezens en ontdekt dat ze weinig goeds van plan zijn. Hij moet zich haasten om de president van Amerika te waarschuwen en een manier te vinden om deze buitenaardse invasie tegen te houden.

Independence Day was een gigantisch kassucces en een wereldwijf fenomeen, terwijl het eigenlijk niet veel meer is dan een hele dure b-film met een slap verhaal. Maar wie heeft er logica nodig wanneer de bordkartonnen personages worden gespeeld door sympathieke topacteurs en de special effects je bijna doen geloven dat er daadwerkelijk een buitenaardse invasie aankomt. Deze film is puur entertainment en precies wat je verwacht van een lekkere popcornfilm. 

Om 20:30 uur op Veronica.

De Wereld Draait Door

- Kiki Bertens. Tennisster Kiki Bertens heeft een topjaar achter de rug, en dat terwijl de wereld er vorig jaar nog heel anders uitzag. Bertens twijfelde of ze überhaupt nog wilde tennissen. 

- Sylvana Simons en Ingeborg Jansen. Documentairemaakster Ingeborg Jansen volgde Sylvana Simons een jaar lang. Ze was voor het eerst bij Sylvana tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017 en volgde haar tot de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

- Jeangu Macrooy. Jeangu zingt Paul Simons 'Still Crazy After All These Years'.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts. 

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jett Rebel. De extravagante zanger Jett Rebel kende in zijn kleurrijke carrière een periode waarin hij veel drank en drugs gebruikte, maar dat heeft hij sinds ruim twee jaar volledig afgezworen.

- Hannelore Zwitserlood. Hannelore Zwitserlood is een begrip in radioland. Na een tussenstop op televisie maakt ze in januari 2019 haar grote comeback als de nieuwe sidekick van Frank Dane op Radio 538.

- Charly Lownoise en Mental Theo (foto). Charly Lownoise en Mental Theo zorgden er in de jaren negentig voor dat Nederland massaal uit z'n dak ging op hun Happy Hardcore.

- Causes. De Utrechtse band Causes, met Britse zanger Rupert Blackman, komen de week muzikaal afsluiten.

 

Pauw

- Maxim Hartman. Maxim Hartman heeft een week tv gekeken en neemt vanavond als gast voor de wekelijkse tv-rubriek van PAUW, zijn opmerkelijkste fragmenten mee.

- Kees Jansma en Youri Mulder. Kees Jansma en Youri Mulder zijn te gast om de wedstrijd Nederland-Frankrijk na te beschouwen.