Undercover is een van de grootste seriesensaties van het jaar. Gelukkig wordt er al druk gewerkt aan een nieuw seizoen van deze Netflix-kraker!

Onlangs was Frank Lammers te gast bij de RTL-talkshow Zomer met Art. Natuurlijk ging het daar even over Undercover. De acteur bevestigde dat het tweede seizoen van deze Netflix-serie inmiddels in de maak is. Maar Lammers voegde daar wel meteen aan toe dat de fans nog even geduld moeten hebben. “Het duurt nog heel lang voordat het klaar is”, aldus de Gouden Kalf-winnaar. Zijn tegenspeler Tom Waes deelde al eerder een kiekje vanaf de set van het nieuwe seizoen!

Article continues after the ad

In Undercover speelt Frank Lammers de rol van Ferry Bouman, een meedogenloze xtc-producent die niet kijkt op een moord meer of minder. Om hem achter tralies te krijgen, bundelen de Vlaamse en de Nederlandse politie de krachten. Zij sturen twee undercoveragenten (gespeeld door Tom Waes en Anna Drijver) naar de camping van Bouman om hem uit de tent te lokken. Maar de drugsbaron blijkt een stuk sluwer dan de agenten konden vermoeden!

Het eerste seizoen van Undercover is nu te zien op Netflix.

More content below the advertising