Ben je van plan te klussen in huis of de tuin op te knappen? Wij hebben het perfecte gereedschap voor je en geven je nog korting ook!

Groene aanslag op je terras? Een opblaasbad dat lucht nodig heeft? Of een slaapkamermuur die dringen aan een nieuw likje verf toe is? Wij hebben er handige spullen voor die je met een flinke korting kunt bestellen.

Article continues after the ad

Handige waterbezem

Deze bezem kun je op de waterleiding aansluiten en is ideaal om je tuintegels mee schoon te schrobben. Je krijgt er ook nog diverse handige opzetstukken bij. Van €29,95 voor €19,95.

Mobiele compressor

De band van je auto, het opblaasbad in de tuin en de voetbal van je neefje zitten nooit meer zonder lucht. Met deze handige draagbare compressor pomp je ze in een oogwenk op. Van €59,95 voor €29,95

Krachtige hogedrukspuit

Zelfs het hardnekkigste vuil en de akeligste aanslag krijgen geen schijn van kans als je ze met deze hogedrukspuit te lijf gaat. Voor je terras en muren, maar ook geschikt voor het schoonsproeien van ruiten of je auto. Van €19,95 voor €14,95.

Slimme verfroller

Deze Paint Racer heeft een ingebouwd verfreservoir. Dat scheelt een hoop bukken naar de verfbak. Ook zorgt het ervoor dat de verf egaal wordt verdeeld over de roller en daardoor gaat de verf niet druipen of spatten. Van €59,95 voor €24,95.

More content below the advertising