Beste Zangers stond gisterenavond in het teken van de jonge YouTube-ster Davina Michelle. En hoewel elke zangvogel de handjes op elkaar kreeg, liet er slechts één iedereen stomverbaasd achter: Maria Fiselier.

Davina is vooral bekend om haar covers van bestaande nummers op het videoplatform. Dat betekende dat de Beste Zangers keus hadden uit enorme hits om in de aflevering van gisteren ten gehore te brengen. En dat zorgde voor de ene verrassing na de andere. Zo waagde Lee Towers zich aan P!nks popnummer What About Us en worstelde Tino Martin zich door de track I'm The One. Maar de verrassing van de avond was gegarandeerd operazangeres Maria Fiselier, die Lose Yourself van Eminem onder handen nam.

Voordat Maria plaatsnam achter de microfoon, lichtte ze haar nummerkeuze toe. De operazangeres vond dat het nummer perfect paste bij haarzelf en Davina door de zin "You only get one shot, do not miss your chance to blow. This opportunity comes once in a lifetime." En aangezien beide zangeressen nog niet enorm bekend zijn in Nederland, zag Maria Beste Zangers als hét perfecte opstapje naar 'eeuwige roem'.

Maria's optreden liet haar collega's compleet verbaast, maar enorm enthousiast achter. Net als fans op Twitter, overigens! Davina verkoos Maria's optreden dan ook als beste van de avond. Je kunt alle optredens van de avond hier terugkijken. Volgende week staat het repertoire van rapper Glen Farla centraal. Beste Zangers is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO1.

Article continues after the ad
More content below the advertising