Yolanthe Sneijder-Cabau krijgt bakken met kritiek over zich heen nadat ze een foto van zoontje Xess Xava plaatste. De 'Moedermaffia' slaat weer toe!

Steeds vaker krijgen BN'ers, die schattige kiekjes van hun kroost delen op Instagram, felle kritiek. Zogenoemde 'moedermaffia'-volgers op Instagram - moeders die zich zorgen maken om andermans kids - reageren vaak met vast en zeker goed bedoelde 'adviezen'. Gisteren kregen Yolanthe en Xess opeens 'Mom Corleone's' op hun dak na deze foto:

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Yolanthe en Xess

"Ik ben vast een zeikerd", begint ene Denyse, "maar ik vind dit een beetje eng". Volgens haar brengt Yolanthe haar kleine Xess in gevaar. "Je bent zo ver van hem vandaan, het wordt donker en hij staat tot ver in het water.." Wat volgt is een spervuur aan tegenreacties van vrouwen die zich ergeren aan zulke 'moedermaffia'-comments. 


Gezeur!

"Je hoort vaak dat een kind is verdronken", reageert een andere bezorgde mama. "Moeder op smartphone en let even niet op. Eindstand. Medelijden met kids die zulke moeders hebben. Die alles voor een foto doen." Dit schiet bij een andere moeder volledig in het verkeerde keelgat. "Hou toch eens op met dat gezeur van jullie!! Denken jullie nu echt dat Yolanthe haar bloedeigen zoon expres in gevaar zal brengen door hem alleen in de zee te laten?"


Eerder lieten BN'ers als Monique Westenberg en Waylon en Bibi zich al uit over het kwaad dat 'moedermaffia' heet. 
 

More content below the advertising