Momenteel reist Elton John de wereld over met zijn spectaculaire afscheidstournee. En daarbij kreeg hij dit weekend hulp van een wel hele speciale gastartiest!

Dit weekend deed Elton John de Britse stad Hove aan met zijn Farewell Yellow Brick Road-tournee, naar eigen zeggen de laatste tour van de Britse popzanger. Daar onderbrak hij de show om zijn talloze fans toe te spreken. “Ik heb nog helemaal geen gasten ontvangen tijdens deze tournee. Maar vanavond roep ik mezelf op het podium. Ik roep degene op het podium die mij speelt!” Hierop verscheen onder luid gejuich Rocketman-ster Taron Egerton.

Article continues after the ad

 

Elton John en Taron Egerton zongen samen het nummer ‘Your Song’. Deze hit uit 1970 is ook te horen in Rocketman. En tijdens het ontroerende duet bewees de acteur dat hij ook live zijn mannetje staat! Naderhand bedankte Elton John hem dan ook uitvoerig op Twitter. “Dank dat je vanavond het podium met me wilde delen. We hebben al zoveel mooie dingen meegemaakt tijdens de opnames en release van Rocketman en daar kan dit duet nu ook aan worden toegevoegd”, aldus de Britse rocklegende.

 

More content below the advertising