One Direction-bandlid Louis Tomlinson is van te voren niet op de hoogte gebracht van een getekende seksscène met hem en Harry Styles in HBO-serie Euphoria

De heftige tienerdramaserie Euphoria is sinds een aantal weken te zien op HBO en Ziggo Movies & Series. Veronica Magazine schreef eerder al een recensie. In de meest recente aflevering zit een geanimeerde seksscène waarin getekende versies van One Direction-sterren Louis Tomlinson en Harry Styles elkaar oraal plezieren. Louis wist hier echter helemaal niets van! 

Article continues after the ad

 

Louis in Euphoria

Sterker nog: aan een licht geïrriteerde tweet te zien, is Louis er absoluut niet blij mee. De scène - die voortkomt uit de fantasie van één van de hoofdpersonages - is vooraf niet aan hem (of Harry) voorgelegd.  Louis: “Ik kan met stelligheid zeggen dat ik hier niet over gecontacteerd ben en er ook geen toestemming voor heb gegeven.”

Saillant detail: een grote groep One Direction-fans is ervan overtuigd dat Harry en Louis een geheime relatie hadden.
 


Waar gaat Euphoria over? 

Ben je nu wel benieuwd naar Euphoria? Het draait om de achttien-jarige Rue (Zendaya, bekend van Spider-Man: Homecoming en The Greatest Showman), die net uit een afkickkliniek komt vanwege een pillenverslaving, maar dat lijkt niet veel geholpen te hebben. Zware onderwerpen als zelfhaat, imagoproblemen en schadelijke internetdates komen voorbij in deze rauwe dramaserie.
 


Euphoria is te volgen op Ziggo Movies & Series XL. Wekelijks is er een nieuwe aflevering te zien. 

More content below the advertising