Begin vorige maand trokken RTL Boulevard-verslaggeefster Olcay Gulsen en NPO Radio 2-dj Ruud de Wild de stekker uit hun prille relatie. Dit had echter helemaal niets met hun seksleven te maken. 

Dat verzekert Olcay ons in LINDA. magazine. Toen ze nog 'superverliefd' op Ruud was, gingen de vrijpartijen 'als vanzelf'. Een wereld van verschil met haar ex Frans Ghazi. Met hem voelde ze weinig intimiteit. "Het was waarschijnlijk al een teken dat we meer vrienden waren dan geliefden. Met Ruud is alles anders", vertelt ze. 

Article continues after the ad

Het liefdesleven van Olcay Gulsen

Zei ze nu "is"? Ja, inderdaad. Waarschijnlijk is het interview afgenomen toen Olcay en Ruud nog samen waren, vandaar. De RTL Boulevard-ster waardeerde het dat Ruud regelmatig zei dat hij van haar hield. "Dan gaat seks vanzelf. Hij is aantrekkelijk, maar ik ben vooral gevallen voor zijn intelligentie en brede kijk op het leven. We raken niet uitgepraat."
 


Kritiek op Olcay

Olcays privéleven staat momenteel nogal onder druk. Haar goede vriend en ex James Harris kwam recent te overlijden. Ook raakte ze vorige week verwikkeld in een hevige rel nadat ze in RTL Boulevard een aantal zéér onhandige dingen zei over de nieuwe plussize-paspoppen van Nike. Ze bood zelfs haar excuses aan
 

 

More content below the advertising