Source
ANP Foto

Vorige maand was Olcay Gulsen het middelpunt van een heuse mediarel. En ze heeft geen goed woord over voor de collega’s die haar destijds te grazen namen!

Olcay Gulsen neemt regelmatig plaats achter de desk van RTL Boulevard om andere BN’ers de maat te nemen. Maar begin mei waren de pijlen van de roddelrubriek op haar gericht. Terwijl Olcay de overstap maakte naar Talpa, zou de onderneemster een financiële puinhoop hebben achtergelaten bij haar kledingmerk SuperTrash. De beschuldigingen schoten Peter R. de Vries in het verkeerde keelgat, wat een van de meest spraakmakende televisiemomenten van het jaar opleverde!

Article continues after the ad

 

In een interview met Grazia blikt Olcay Gulsen nu terug op de mediarel: “Er waren collega’s die me na de uitzending appten: ‘Supervervelend wat er net gebeurde, het was léuk bedoeld.’ Had dan je mond opengetrokken toen je net achter de desk stond. Beetje laf om dat achteraf te gaan zeggen.” Natuurlijk kan Peter R. de Vries wel op een schouderklopje rekenen van de ex-vriendin van Ruud de Wild. “Nog nooit eerder heeft iemand het zo voor me opgenomen in de media. Daar werd ik emotioneel van”, aldus de onderneemster.

Het hele interview met Olcay is terug te lezen via Blendle.

More content below the advertising