Politieserie Smeris gaat stoppen, maar Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven komen nog één keer terug als rechercheurs Willem en Theo voor het allerlaatste finale-seizoen op NPO 3. 

Dat maakt omroep BNNVARA vandaag bekend. Na vier seizoenen is het tijd om er een einde aan te maken. De Tilburgse agenten Theo en Willem nemen met drie nieuwe afleveringen afscheid. Dit doen ze uiteraard weer met een nieuwe, spannende zaak. 

Article continues after the ad

Opnames Smeris

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven begonnen afgelopen week al met de opnames. "Het wordt weer rete-spannend", zo kan Dennis alvast onthullen. Smeris werkt ook nu weer met gloednieuwe personages, al komen er ook oude karakters terug om 'afscheid' te nemen, zo belooft BNNVARA.


Plot van seizoen 5

Seizoen 5 van Smeris draait om het politieonderzoek naar een kunstroof in een Tilburgs museum. Willem en Theo reizen zelfs naar Bonaire. Daar ligt namelijk 'de sleutel' die ze leidt naar meer aanwijzingen.  

En zo begon het in 2014, met 't allereerste seizoen: 


We weten nog niet precies wanneer Smeris seizoen 5 op NPO 3 komt. Wel is bekend dat de nieuwe afleveringen "het komende tv-seizoen" (lees: het najaar) worden uitgezonden. We houden je op de hoogte!
 

More content below the advertising