Komende zomer maken Dwayne Johnson en Jason Statham de bioscopen onveilig in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Bekijk nu alvast de nieuwste trailer voor deze blockbuster!

In deze spin-off van The Fast and the Furious-reeks worden agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en huurling Deckard Shaw (Jason Statham) geconfronteerd met de wereldwijd gezochte terrorist Brixton Lore (Idris Elba). Tot overmaat van ramp is deze meedogenloze moordenaar voorzien van de laatste technische snufjes. Om deze dreiging voorgoed achter slot en grendel krijgen, zullen de titelhelden moeten samenwerken. Maar dat laatste blijkt makkelijker gezegd dan gedaan!

Article continues after the ad

 

De Fast & Furious-reeks staat bekend om zijn spectaculaire stunts en adembenemende achtervolgingen. Maar afgaande op deze trailer doet Hobbs & Shaw er doodleuk nog een schepje bovenop! Geen wonder, de regie is in handen van David Leitch. Hij tekende eerder voor over the top actiefilms als John Wick, Atomic Blonde en Deadpool 2. Gelukkig weten Johnson, Statham en Elba zich met behulp van hun gevatte one-liners en jaloersmakende charisma prima staande te houden tussen alle actie en explosies!

Fast & Furious: Hobbs & Shaw draait vanaf 1 augustus in de bioscopen.

More content below the advertising