Source
Beeld: Talpa

Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter strijden al jaren tegen onrecht op SBS6. In hun nieuwe programma Betrapt bundelen ze voor het eerst de krachten!

SBS-coryfeeën Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter schuwen de confrontatie niet. Thijs zoekt in zijn programma Gestalkt hardnekkige stalkers op, terwijl Jens Olde Kater in Foute Boel dubieuze huisjesmelkers aan de tand voelt. In hun nieuwste programma Betrapt staan ze slachtoffers bij van inbraak, intimidatie, geweld en vandalisme. Deze misdaden worden steeds vaker vastgelegd door beveiligingscamera’s, maar ondanks keihard bewijs maakt de politie niet altijd haast om de schuldigen achter tralies te krijgen.

Article continues after the ad

Misdaadverslaggevers Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter zullen de gedupeerden helpen om de daders alsnog op te sporen. Zo zal het duo onder meer een jonge vrouw bijstaan die wordt bestookt met perverse brieven van een anonieme afzender. Aan de hand van camerabeelden, proberen Thijs en Jens te achterhalen wie zich hieraan schuldig maakt. Zal het hen lukken om de dader te confronteren en de terreur te stoppen?

Betrapt is vanaf zondag 26 mei om 20.30 uur te zien bij SBS6.

More content below the advertising