Een nieuwe maand, een nieuw aanbod. Dit zijn de beste films en series die in juli te zien zijn op Netflix!

Series

Stranger Things: Seizoen 3

Onze favoriete vriendengroep keert terug in het derde seizoen van Stranger Things. Er is nog weinig bekend over de nieuwe afleveringen van deze griezelige sciencefictionserie, maar vast staat wel dat onze helden een zomer tegemoet gaan die ze niet snel zullen vergeten…

Te zien vanaf: 4 juli

Article continues after the ad

 

Suits: Seizoen 7

Ook kunnen we in juli weer genieten van de populaire advocatenserie Suits. Een beetje bitterzoet is het wel: dit is namelijk het laatste hoofdstuk van de hitserie waarin Meghan Markle haar opwachting zal maken als Rachel. Zij trouwde vorig jaar met prins Harry!

Te zien vanaf: 12 juli

La Casa de Papel: Seizoen 3

In het derde hoofdstuk van deze Spaanse misdaadkraker zijn onze antihelden op de vlucht voor de politie. Wanneer een van hen toch achter tralies belandt, zet de rest van het team een gewaagde gevangenisuitbraak op touw.

Te zien vanaf: 19 juli

 

Orange is the New Black: Seizoen 7

Deze maand gaat ook het zevende (en laatste) seizoen van Orange is the New Black in première. Hierin probeert Piper Chapman (gespeeld door Taylor Schilling) haar oude leventje weer op te pakken nadat ze haar gevangenisstraf heeft uitgezeten.

Te zien vanaf: 26 juli

 

Films

Minions

In 2010 maakten we kennis met de Minions in de onweerstaanbare animatiefilm Despicable Me. Vijf jaar later kregen ze hun eigen bioscoopfilm. Hierin ontdekken we de roerige geschiedenis van deze goudgele rakkers!

Te zien vanaf: 4 juli

 

Blade Runner 2049

Laat vervolg op de sciencefictionklassieker Blade Runner uit 1982. Deze keer is het Ryan Gosling die jacht maakt op rebellerende robots. De adembenemende speciale effecten waren goed voor een Oscar.

Te zien vanaf: 7 juli

 

It

In deze nieuwe verfilming van de gelijknamige horrorroman van Stephen King wordt een klein stadje geterroriseerd door een eeuwenoud kwaad dat zich manifesteert als de clown Pennywise. Een aantal scholieren besluit de confrontatie aan te gaan met het monsterlijke wezen.

Te zien vanaf: 24 juli

More content below the advertising