Mis jij al jaren die ene film of serie die het aanbod op Netflix compleet zou maken, dan hebben we goed nieuws! Je kunt je favoriete titels namelijk gewoon doorgeven aan de streaming-dienst!

Zou het niet top zijn als alle seizoenen van Grey’s Anatomy op Netflix zouden staan? Of wil je misschien in een nostalgische bui nog eens alle seizoenen van Airwolf kijken? Er is nu een manier om je verzoekjes voor favoriete titels in te dienen! De website Flixinfo NL ontdekte namelijk dat er op de site van de streaming-dienst een formulier is te vinden waarmee je al je film- en seriewensen kenbaar kunt maken!

Natuurlijk is het invullen van het formulier geen garantie dat je favoriete titel ook echt wordt opgenomen in de Netflix-catalogus. Zo heeft het weinig zin om HBO-vlaggenschip Game of Thrones aan te vragen, want dat gaat toch niet gebeuren. Maar een wassen neus is het zeker niet: met het terugbrengen van populaire titels als Frozen en Gossip Girl bewees Netflix al open te staan voor de wensen van hun abonnees. Kortom, des te meer mensen een bepaalde titel noemen, des te groter de kans dat die wordt toegevoegd aan het alsmaar groeiende aanbod!

Article continues after the ad
More content below the advertising