Ben je in de stemming voor een van de grappigste en origineelste comedyseries van deze eeuw? Dan ben je bij The Good Place aan het juiste adres!

In The Good Place belandt Eleanor in de hemel nadat ze is omgekomen bij een aanrijding met een mobiel reclamebord voor erectiepillen. Daar krijgt ze te horen dat ze door haar werk als mensenrechtenadvocate haar plek in het paradijs dubbel en dwars heeft verdiend. Maar de egoïstische Eleanor weet wel beter: er is sprake van een persoonsverwisseling. Om te voorkomen dat ze alsnog naar de hel wordt gestuurd, moet Eleanor zich van haar beste kant laten zien. Maar dat blijkt zelfs in het paradijs makkelijker gezegd dan gedaan!

Article continues after the ad

 

The Good Place is bedacht door Michael Schur. Deze scenarioschrijver tekende eerder voor comedyhits als The Office US en Parks and Recreation. Maar in tegenstelling tot andere comedyseries, zit The Good Place vol verrassende twists en cliffhangers. Ook de cast is dik in orde: zo wordt Eleanor gespeeld door Kristen Bell (Frozen). En Ted Danson (Cheers) speelt misschien wel de beste rol uit zijn comedycarrière als de verstrooide aartsengel Michael. Geen wonder dat The Good Place eerder dit jaar nog werd genomineerd voor een Golden Globe in de categorie beste comedyserie!

De eerste drie seizoenen van The Good Place zijn nu te zien op Netflix.

More content below the advertising