Ook in juni heeft Netflix weer een veelzijdig aanbod van films en series. Wij zetten de beste titels die komende maand verschijnen voor je op een rijtje!

Series

Designated Survivor: Seizoen 3

In het derde seizoen van Designated Survivor staat president Tom Kirkman (gespeeld door Kiefer Sutherland) voor de grootste uitdaging van zijn presidentschap. Amerika wordt namelijk getroffen door een terroristische aanslag met biologische wapens. Dit is het eerste seizoen van het politieke drama dat volledig door Netflix is geproduceerd.

Te zien vanaf: 7 juni

Article continues after the ad

 

Marvel’s Jessica Jones: Seizoen 3

Krysten Ritter (Breaking Bad) kruipt opnieuw in de leren jas van de stoere antiheldin Jessica Jones. Er is nog weinig bekend over het verhaal van de komende reeks, maar feit is wel dat dit haar laatste avontuur zal zijn bij Netflix. Laten we hopen dat deze grimmige superheldenserie snel een doorstart maakt op Disney+!

Te zien vanaf: nog niet bekend

Black Mirror: Seizoen 5

In deze sciencefictionreeks wordt de duistere kant van technologie belicht. Het vijfde seizoen van Black Mirror bestaat uit drie afleveringen, met elk hun eigen losstaande verhaal. De hoofdrollen zijn voor Anthony Mackie (Avengers: Endgame), Topher Grace (BlacKkKlansman) en popdiva Miley Cyrus.

Te zien vanaf: 5 juni

 

Films

Murder Mystery

Acht jaar na Just Go With It bundelen comedyhelden Adam Sandler en Jennifer Aniston opnieuw de krachten voor een sprankelende komedie. Deze keer speelt het duo een echtpaar dat tijdens een vakantie in Europa wordt beschuldigd van de moord op een miljardair. Om hun onschuld te bewijzen, zullen de tortelduifjes zelf de daders moeten ontmaskeren!

Te zien vanaf: 14 juni

 

Dunkirk

In Dunkirk wordt een van de bloederigste veldslagen van de Tweede Wereldoorlog gereconstrueerd. Regisseur Christopher Nolan (The Dark Knight) levert hiermee een van de meest intense oorlogsfilms van deze eeuw af. Geen wonder dat Dunkirk een Oscar-nominatie in de wacht sleepte voor beste film.

Te zien vanaf: 15 juni

 

The Equalizer

Een voormalig geheim agent neemt het eigenhandig op tegen de Russische maffia. Niks nieuws onder de zon, maar dankzij tweevoudig Oscarwinnaar Denzel Washington in de titelrol en de regie van Antoine Fuqua (Training Day) laat deze vlotte actiefilm de concurrentie ver achter zich. Vorig jaar verscheen een niet onaardig vervolg.

Te zien vanaf: 27 juni

 

More content below the advertising