Onlangs verscheen de eerste trailer voor The Dark Crystal: Age of Resistance online. En zo te zien, belooft het een duistere zomer te worden!

Komende zomer gaat The Dark Crystal: Age of Resistance in première. Deze tiendelige Netflix-serie is gebaseerd op de fantasyklassieker The Dark Crystal uit 1982 van Jim Henson. En afgaande op de trailer, zijn kosten noch moeite gespaard om de magische sfeer uit het origineel te behouden. Daarbij is er, ook wel eens verfrissend, zo min mogelijk gebruik gemaakt van digitale effecten om de fantasywereld van Jim Henson tot leven te wekken.

Article continues after the ad

 

De sfeer van deze oogstrelende trailer wordt een beetje ondermijnd door de Nederlandse nasynchronisatie. Maar gelukkig is de serie natuurlijk ook gewoon in de originele versie te zien. En dat is beslist de moeite waard, want de cast liegt er niet om. Zo zijn onder meer Mark Hamill (Star Wars), Helena Bonham Carter (The Crown) en Taron Egerton (Rocketman) te horen in Age of Resistance. Kortom, fans van de fantasyklassieker hebben een hoop om naar uit te kijken!

The Dark Crystal: Age of Resistance is vanaf 30 augustus te zien op Netflix.

More content below the advertising