Kijk jij ook het liefst tv met een kwijlende hond naast je? Dan hebben wij fantastisch nieuws!

Je kent de situatie vast wel: de tv staat aan, je ligt lekker op de bank maar de hond heeft niet zoveel zin om tegen je te zitten. Maar, dankzij Netflix komt daar nu verandering in! De streamingdienst komt net de nieuwe serie Dogs, waar je kennis maakt met zes hondeneigenaren en hun trouwe viervoeters. De kans is klein dat je hond nu nog de bank af wil. 

De serie gaat van Japan en Italië tot Syrië en de Verenigde Staten. Elke aflevering laat de bijzondere band tussen de eigenaar en de hond zien. Zo zie je in de eerste aflevering het 11-jarig meisje en haar hond Rory. Wat deze hond zo geweldig maakt is het feit dat hij een therapiehond is, die ervoor gaat zorgen dat het meisje een aantal traumatische gebeurtenissen te boven gaat komen. Dit wil je écht niet missen! 

Dogs is vanaf 16 november te zien op Netflix

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag