Locke and Key

Je nieuwste Netflix-verslaving heet Locke & Key. In deze spannende serie belanden drie jongeren in een mysterieus huis vol magische sleutels.

Horror is al lang geen vies woord meer voor films en series die een groot publiek willen aanspreken: zelfs behoorlijk stevige slachtfestijnen zoals de It-films verdienen honderden miljoenen. Eén naam zie je opvallend vaak terug bij zulke successen en dat is die van Stephen King. De nieuwe Netflix-serie Locke & Key is gebaseerd op een stripreeks van zijn zoon en deze Joe Hill heeft duidelijk een aartje naar zijn vaartje.

Eén belangrijk onderscheid: extreem bloederig of angstaanjagend wordt het hier nooit. In dit prachtig aangeklede verhaal keren drie kinderen terug naar het huis waar hun vader ooit is vermoord. Dit huis speelt een belangrijke rol bij het oplossen van dit mysterie en dan vooral de sleutels die er te vinden zijn voor deuren die allerlei monsterlijks gevangenhouden.

Winactie

Netflix heeft zelf ook een magische sleutel verstopt en als jij deze Anywhere Key vindt, win je een reis naar jouw droombestemming. Lees meer over de actie via deze link of koop Veronica Magazine nummer 6.

Article continues after the ad

Locke & Key staat nu op Netflix.

More content below the advertising