Vorige maand ging Formula 1: Drive to Survive in première bij Netflix. En deze gelikte docuserie is niet alleen de moeite waard voor racefanaten!

In Formula 1: Drive to Survive krijgen we een exclusief kijkje achter de schermen van de Formule 1-seizoen 2018. Iedere aflevering belicht een uniek aspect van de racewereld op het hoogste niveau. En daarbij openen de makers van deze documentaireserie deuren die voor anderen gesloten blijven! Van besloten vergaderingen over miljoenendeals en wilde feesten na klinkende overwinningen, tot hoog oplopende ruzies tussen teamleden. Nog nooit zat je zo dicht met je neus op het Formule 1-circus!

Article continues after the ad

 

Racefanaten zullen vast balen dat de documentairemakers geen toegang krijgen tot de pits van Mercedes en Ferrari, maar fans van Max Verstappen hebben gelukkig niks te klagen. Maar misschien nog wel het bijzonderste aan Formula 1: Drive to Survive is het feit dat deze tiendelige docuserie ook meeslepend is voor mensen die niks hebben met autosport. De actie wordt namelijk flitsend in beeld gebracht, de inzet is torenhoog en de spanning tussen de coureurs zorgt ervoor dat de vonken er letterlijk en figuurlijk afvliegen. Hopelijk heeft Netflix al groen licht gegeven voor een tweede seizoen!

More content below the advertising