Bodyguard is een spannende miniserie waarbij je keer op keer verrast wordt door sterke plotwendingen en keiharde actiescènes. 

Politieagent David Budd voorkomt een terreuraanslag in de trein en wordt gepromoveerd tot lijfwacht van Julia Montague, de minister van Binnenlandse Zaken. Als haar beveiliger komt hij in een lastige positie, want hij is een getraumatiseerde oorlogsveteraan en zij is een groot voorstander van militair ingrijpen. De situatie wordt nog complexer wanneer Julia veel vijanden blijkt te hebben en Budd een keuze moet maken aan welke kant hij staat.

Article continues after the ad

Sluipschutter

Bodyguard is een spannende dramaserie vol verrassingen en we moeten oppassen dat we niet te veel verklappen. We kunnen je in ieder geval vertellen dat het vol sterke plotwendingen zit, dat je niemand kunt vertrouwen, dat niet iedereen de laatste aflevering zal halen en dat de scène met de sluipschutter één van de spannendste scènes is die we ooit in een tv-serie hebben gezien. 

James Bond

Wat we ook kunnen vertellen is dat Richard Madden door zijn rol als lijfwacht David Budd een kanshebber is om Daniel Craig te vervangen als James Bond. Hij ziet er namelijk goed uit in pak, is een bad ass in de actiescènes en zet een stoere maar ook kwetsbare held neer.

Bodyguard is een 7-delige miniserie van 1 seizoen en staat helemaal op Netflix. Het is onduidelijk of er nog een tweede seizoen aankomt. 

More content below the advertising