Voordat Freddie Highmore schitterde in The Good Doctor jaagde hij de kijkers de stuipen op het lijf als psychopaat Norman Bates in Bates Motel.

Norman Bates verhuist met zijn moeder Norma naar een klein idyllisch dorpje om daar een nieuw leven op te bouwen als eigenaars van een motel. Het dorpje blijkt echter helemaal niet zo perfect te zijn; criminelen maken de dienst uit en iedere bewoner heeft wel iets te verbergen. Van alle bewoners heeft Norman echter het meest te verbergen en de druk om zijn gruwelijke geheim te bewaren, leidt tot steeds meer slachtoffers. 

Article continues after the ad

Als je Freddie Highmore alleen kent als Shaun Murphy uit The Good Doctor of als schattig kindsterretje uit Charlie and the Chocolate Factory dan is Bates Motel eventjes slikken. Hij speelt Norman Bates uit de film Psycho en wie deze klassieke thriller kent, weet dat Bates een moordlustige psychopaat is.

Spannend

In Bates Motel is het nog niet zo ver en zie je hoe de lieve knul langzaam verandert in een gevaarlijke moordenaar. Omdat je weet dat het ooit fout gaat, is iedere minuut van de serie nagelbijtend spannend.

Bates Motel bestaat uit 5 seizoenen en alle afleveringen staan nu op Netflix.

 

More content below the advertising