The Americans  is een van de zeldzame series die met iedere aflevering alleen maar beter en beter wordt.

Op het eerste gezicht zijn Philip en Elizabeth Jennings een gelukkig getrouwd stel met twee lieve kinderen, maar dat zijn ze alleen voor de buitenwereld. De twee zijn namelijk Russische spionnen die tijdens de Koude Oorlog allerlei geheime missies uit moeten voeren op Amerikaans grondgebied. Dit wordt een stuk lastiger wanneer FBI-agent Stan Beeman naast hen komt wonen en Philip steeds meer begint te twijfelen over zijn werk als spion. 

Article continues after the ad

De meeste series beginnen sterk en zakken in bij het derde seizoen. The Americans is de grote uitzondering. Deze dramaserie wordt met iedere aflevering alleen maar beter en beter. De personages ontwikkelen zich en de heftige gebeurtenissen (verraad, moord, sabotage) hebben invloed op hun gevoelens en de rest van de verslavende verhaallijn. Dit is daardoor ook een ideale serie om te bingewatchen. 

Seizoen 6

The Americans bestaat uit 6 seizoenen, waarvan er 5 nu te zien zijn op Netflix. Het zesde, en laatste, seizoen zal later dit jaar verschijnen op de on demand service. 

More content below the advertising