Aan Nederlandse romcoms geen gebrek in de bioscopen. Aan de alsmaar langer wordende lijst kan nu ook Wat is dan liefde worden toegevoegd!

In Wat is dan liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans van haar leven wanneer ze gevraagd wordt om partner te worden bij een succesvol advocatenkantoor. Haar taak is om af te rekenen met de macho bedrijfscultuur, die alleen maar lijkt te draaien om seks en geld. Haar directe collega Gijs vertegenwoordigt alles wat Cato verafschuwt. Maar naarmate de advocaten meer tijd met elkaar doorbrengen, blijken de twee meer met elkaar gemeen te hebben dan ze hadden gedacht!

Article continues after the ad

 

Afgaande op de trailer, belooft Wat is dan liefde een romcom te worden volgens de bekende formule: twee tegenpolen kunnen elkaar niet uitstaan, maar tussen het bekvechten door slaat de vonk toch over tussen de rivalen. Weinig verrassingen dus, maar dat zal de fans weinig kunnen schelen. Gelukkig is de film gezegend met een leuke cast, met Elise Schaap (Undercover) en Maarten Heijmans (Klem) als stralend middelpunt. Ook de regisseur belooft veel goeds: Aniëlle Webster tekende eerder voor de hitfilm Huisvrouwen bestaan niet. Het vervolg op die onweerstaanbare romcom is al in de maak!

Wat is dan liefde draait vanaf 17 oktober in de bioscoop.

More content below the advertising