Source
Beeld: RTL

Na het succes van Ik Vertrek en Chateau Meiland kan RTL niet achterblijven. Zij presenteren volgende maand hun realityserie Het Spaanse Dorp: Polopos.

In Het Spaanse Dorp: Polopos krijgen tien Nederlandse koppels de kans om te gaan wonen en werken in het zonovergoten Zuid-Spanje. Daar worden de deelnemers met open armen ontvangen. Polopos kampt namelijk met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het binnenkort helemaal van de kaart verdwijnt. De vijf Nederlandse koppels met de beste ideeën om het plaatsje nieuw leven in te blazen, mogen zich uiteindelijk voorgoed vestigen in Polopos.

Article continues after the ad

 

Het Spaanse Dorp: Polopos lijkt een graantje mee te willen van succesvolle realityprogramma’s als Ik Vertrek en Chateau Meiland. Het verschil met die kijkcijferkrakers is dat dit RTL-programma ook een spelelement bevat. Zo moeten de kandidaten onder meer de burgemeester en de dorpsraad ervan overtuigen dat zij de aanwinst zijn voor het dorp. De winnaars worden uitgeroepen tot ‘ereburgers’ en winnen een bedrag van 20.000 euro om in hun nieuwe huis of onderneming te steken.

Het Spaanse Dorp: Polopos is vanaf maandag 1 juli iedere werkdag om 21:30 uur te zien bij RTL 4.

More content below the advertising