Halloween mag dan wel bijna voorbij zijn, de horror stopt nooit!

Jan 'Mr. Horror' Doense weet duidelijik wat het publiek wil. In samenwerking met Just Media Group, Source 1 Media en Première TV Distribution brengt hij het streamingplatform FEAR UNLIMITED uit, met hierop alleen maar horror en thriller gerelateerde films.

Met een kleine bijdrage van 7,99 euro per maand kun je genieten van de meeste angstaanjagende films. Onder andere de duistere titels I Am Not a Serial Killer, Southbound, Wyrmwood, The Hallow, Let the Right One In en What The Waters Left Behind vallen onder dit aanbod waar niet alleen Nederland, maar ook België van kan genieten!


Heb je nou echt geen zin om te wachten, dan hebben we goed nieuws: vandaag begint de pre-release maand. Als je je nu inschrijft, krijg je de eerste zes maanden voor 'maar' 6,66 euro per maand. En aangezien dit het nummer van de duivel is, kun je dit aanbod misschien maar beter niet afslaan… 

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag