Monique Westenberg ergert zich groen en geel aan een 'hoerenbende' op instagram die vieze reacties plaatst onder foto's van zoontje André Hazes Jr. 

'Ik draag strakke kleding en het is moeilijk om te openen, wil jij me helpen het te openen?', zo reageert ene 'krishtina' onder een foto van de kleine André. Monique laat weten dat ze er "schijtziek" van wordt. "Ga jezelf bevredigen en pleur op!"

Article continues after the ad

André Hazes Jr.

Deze 'hoerenbende' reageerde al vaker op kiekjes van het kindje van André Hazes en Monique. Volgers schieten Monique nu te hulp door deze accounts te rapporteren. Ze vragen zich af 'waar het is misgegaan met deze meiden'. Wat ze waarschijnlijk niet weten: dit zijn nepaccounts, zogenoemde bots die automatisch spam-berichten plaatsen. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

All Hero’s!

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op


Ik haal alles uit het leven

Andre Hazes' realityshow Ik Haal Alles Uit Het Leven staat al een tijdje stil. Door Monique's instagrampagina kunnen fans van het stel toch op de hoogte blijven van 'Dré'tje'. Overigens kun je het derde seizoen van de realityshow sinds gisteren weer elke week volgen! SBS6 gaat seizoen 3 herhalen. 

De herhalingen van André Hazes - Ik haal alles uit het leven zijn sinds 21 juni elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS 6.

More content below the advertising