Na Suits en Fuller House stopt nu ook Modern Family. De comedyserie krijgt nog een elfde seizoen, maar dan is het afgelopen. Al wordt de deur wel open gehouden voor een spin-off.

Het is geen fijne tijd voor serieliefhebbers. Binnen een periode van amper twee weken moesten we niet alleen afscheiden nemen van Suits, maar ook van Fuller House. De series krijgen er dit jaar nog één seizoen bij en dan is het klaar. Als je dacht dat het hierbij zou blijven, hebben we slecht nieuws voor je. Modern Family mag namelijk ook aan dit rijtje worden toegevoegd.

De Amerikaanse omroep ABC heeft bekend gemaakt dat de comedyserie een elfde seizoen krijgt, maar dit is ook gelijk het laatste. Het nieuwe seizoen zal volgens ABC wel heel spectaculair worden en vol belangrijke en verrassende gebeurtenissen zitten. De omroep heeft ook aangegeven interesse te hebben in een spin-off. Een van de personages kan zomaar een eigen serie krijgen, al is daar nog geen besluit over genomen.

Het elfde seizoen van Modern Family wordt later dit jaar in Amerika uitgezonden.

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.