Source
ANP Foto

De zomer moet nog beginnen, maar wij kijken nu al uit naar de kerstdagen. Dan verschijnt namelijk de Hollandse hunk Michiel Huisman in een kerstfilm van Netflix!

Michiel Huisman heeft getekend voor A Boy Called Christmas. Deze Netflix-film is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Matt Haig. Hierin gaat de jonge Nikolas op zoek naar zijn vader die op de Noordpool zou wonen. Huisman deelt in de film het doek met grote sterren als Jim Broadbent (Game of Thrones), Sally Hawkins (The Shape of Water) en Kristen Wiig (Bridesmaids).

De opnames van A Boy Called Christmas vinden deze maand plaats in Slowakije, Lapland, Praag en Londen. Daarna zal de kerstfilm in een beperkt aantal landen in de bioscopen worden uitgebracht, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Australië en Duitsland. Helaas is het niet waarschijnlijk dat de film ook in Nederland in de bios te zien zal zijn. Het is trouwens niet de eerste keer dat de Nederlandse acteur te zien is in een Netflix-productie. Huisman speelde eerder mee in de griezelige horrorserie The Haunting of Hill House.

Article continues after the ad
More content below the advertising