Michael van der Plas, de ex van Samantha 'Barbie' de Jong, vindt het maar niks dat de realityster nu alweer zwanger is. Dat laat hij weten in weekblad Privé.

"Ik zag op social media dat ze zwanger is. Dat heb ik een paar keer teruggelezen omdat ik het eerst niet kon geloven," zegt Michael in Privé. Net zoals de ouders van Samantha kreeg hij dit nieuws te horen via social media. "Samantha hoeft mij officieel niet op de hoogte te brengen, want ze is mijn ex. Het was misschien wel netjes geweest in verband met onze kinderen, die bij mij wonen". 

Vraagtekens

Vanwege de persoonlijke problemen van Samantha heeft de kinderrechter besloten dat haar twee kinderen Angelina (6) en Milano (4) niet meer bij haar in huis mogen blijven. Michael en zijn moeder voeden de kinderen nu op en Samantha mag hen alleen onder toezicht zien. Michael: "Als zij denkt dat dit het geschikte moment is om een gezin te vormen met een jongen die ze nog maar net kent... Ik zet daar mijn vraagtekens bij."

Hel

In het verleden heeft Michael kritiek geuit op Samantha's nieuwe vriend Maron Hill, met wie ze sinds maart een relatie heeft. Hij werkt samen met DJ Jean en feest er flink op los, en dat is volgens Michael niet goed voor Samantha's herstel. "Toen ik verkering kreeg met Samantha, was zij het grootste feestbeest van Nederland. In het begin was dat leuk, maar het is geëindigd. Ik wil niet zeggen in een hel, maar... ja eigenlijk wel."

Article continues after the ad

Met z'n drietjes

Michael hoopt wel het beste voor Samantha en Maron. "In de afgelopen anderhalf jaar is er heel veel gebeurd. Ik denk dat ze eerst alles op de rit moet zien te krijgen. Bij Samantha is het zo: de ene dag schijnt de zon, de andere dag kunnen er donkere wolken zijn. Ik hoop dat ze gelukkig worden, dadelijk met z'n drietjes."

More content below the advertising