Wil je het iets gezelliger, en misschien ook spannender, maken in de slaapkamer? Dan hebben wij een aantal mooie aanbiedingen voor jou!

Een goede nachtrust is heel erg belangrijk om de volgende dag weer fris en fruitig op te staan. Wij hebben een aantal ideeën voor je om nog lekkerder wakker te worden en je krijgt er nog korting op ook!

Article continues after the ad

Wees er snel bij om dit mooie dekbedovertrek te winnen! Als je niet in de prijzen bent gevallen, kun je dit stijlvolle dekbed hier met korting kopen. 

Bij het schijnsel van de maan met je geliefde onder de lakens kruipen, romantischer kan het haast niet. Of misschien wil je gewoon lekker onder de lakens wegdromen bij het maanlicht. Haal dan dit gezellige Parya Maanlampje in huis. Koop het lampje hier met 45% korting.

De slaapkamer is meer dan alleen een plek om te slapen. Zorg voor meer pret in bed met deze Satisfyer Pro 2 clitorisstimulator, inclusief glijmiddel en cleaner. Het apparaatje wordt in een discrete verpakking thuisbezorgd en de postbode zal niks doorhebben... In de winkel is de Satisfyer Pro 2 € 63,85 maar je kunt hem hier kopen voor maar € 39,95.

Het is altijd lekkerder slapen in een hotel dan in je eigen bed. Haal daarom je eigen hemelse hotelbed in huis! De Aspen Hotel Boxspring kost normaal gesproken €1.495 maar wij hebben een geweldige korting voor je. Je kunt het bed hier kopen voor maar €599,95!!

Kijk op www.kortingisleuk.nl/veronica voor nog meer aanbiedingen.

More content below the advertising