We kunnen de zon natuurlijk niet laten schijnen, maar met deze mooie tuinspullen wordt het sowieso een geweldige zomer!

Voor een geslaagde zomer heb je niet heel veel nodig. Zolang de zon maar schijnt en je lekker in de tuin kunt zitten, is het al snel goed. Met de zon kunnen we je niet helpen, maar met tuinspullen wel! We hebben op dit moment een winactie lopen op Facebook, waarbij je vier fruitboompjes kunt winnen.

Article continues after the ad

Naast deze winactie hebben we ook een aantal mooie kortingsacties. Als je de bovenstaande boompjes niet hebt gewonnen, kun je ze ook kopen met maar liefst 51% korting! Koop ze hier.

Zonnebril op je neus, wijntje in de hand en schommelen maar. Deze hangstoel, verkrijgbaar in grijs en crème, is ideaal voor een lome zomerdag. Als het regent, kun je hem ook gewoon in de huiskamer hangen. De hangstoel is normaal gesproken €89,95 maar wij geven je 66% korting! Koop de hangstoel hier voor maar €29,95.

Overdag zorgt deze parasol voor de nodige schaduw in je tuin en wanneer het donker wordt, gaat de gezellige sfeerverlichting aan. Het mooie is dat je helemaal geen stekker nodig hebt, want deze slimme parasol is voorzien van een solarsysteem dat aan drie uur zon genoeg heeft om de led-lampjes zes uur te laten branden. De parasol kost in de winkel €149,95 maar via ons kun je hem kopen voor maar €69,95! Je koopt hem hier

Kijk op www.kortingisleuk.nl/veronica voor nog meer aanbiedingen.

More content below the advertising