Source
ANP Foto

Volgende week verschijnt de Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story op Netflix. Bekijk nu alvast de trailer voor deze docu over de legendarische rockzanger!

In 1975 ging Bob Dylan op tournee door Amerika. Hoewel hij tegen die tijd al een wereldster was, besloot de zanger alleen te spelen in kleine zaaltjes. In combinatie met het speelse en losse karakter van de optredens, zou de Rolling Thunder Revue uitgroeien tot de beroemdste – en beruchtste – tour van Dylan. Volgende week verschijnt een Netflix-documentaire die een uniek kijkje voor én achter de schermen geeft van deze bijzondere muzikale road trip!

Article continues after the ad

 

De documentaire heet voluit Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese. En zoals de titel al weggeeft, is de film gemaakt door de regisseur van filmklassiekers als Goodfellas en The Wolf of Wall Street. Het is trouwens niet de eerste keer dat Martin Scorsese een muziekdocumentaire maakt. De Oscarwinnaar tekende eerder voor de HBO-docu George Harrison: Living in the Material World.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese is vanaf 12 juni te zien bij Netflix.

More content below the advertising