Op sociale media gaan momenteel de wildste geruchten rond over het razend populaire SBS6-programma Chateau Meiland. De flamboyante hoofdrolspeler Martien Meiland drukt ze dan ook graag de kop in.

Zo is levenspartner Erica, waar hij eerder dit jaar opnieuw mee trouwde, helemaal niet lesbisch. "Ach, weet je, laat ze maar kletsen", reageert Martien in Privé op het gerucht dat Erica en huisvriendin Caroline er stiekem een affaire op nahouden. "Er zijn zoveel mensen die dingen verzinnen op Twitter. Het is allemaal onzin."

Article continues after the ad

De Meilandjes en hun liefdesleven

“Ze valt op mannen. Alleen heeft ze daar nu totaal geen behoefte aan. Net als ik geen behoefte heb aan een man in mijn leven", zo legt hij uit. In Chateau Meiland ging Martien al in op zijn platonische relatie met Erica. 
 


Chateau Meiland

In realityshow Chateau Meiland toveren Martien en Erica een Frans kasteel om tot B&B. Ze krijgen hulp van huisvriendin Caroline en dochter Maxime, die samen met haar dochtertje Claire mee naar Frankrijk ging. Hun oudere dochter Montana blijft achter in Nederland, maar komt af en toe over om mee te klussen. Het markante koppel deed jaren geleden mee aan Ik Vertrek en is sindsdien enorm bekend. 

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 te zien op SBS6.
 

More content below the advertising