Source
Beeld: Talpa

Hij mocht het eigenlijk nog niet vertellen, maar Martien Meiland heeft aan weekblad Weekend laten weten dat hij een nieuw programma gaat presenteren op SBS6.

Je zou denken dat Martien Meiland het te druk heeft met zijn chateau om een televisieprogramma te presenteren, maar hij heeft toch een gaatje in zijn drukke agenda weten te vinden. In een interview met het tijdschrift Weekend heeft de flamboyante realityster laten weten dat hij de presentator wordt van het nieuwe SBS6-programma Cash or Trash

Martien de presentator

De opnames beginnen aan het einde van de maand en het programma moet in het najaar op tv komen, maar meer dan de titel is nog niet bekend. Martien: "Ik heb eerlijk gezegd alweer veel te veel verteld. Ik weet namelijk niet eens of al bekend mocht worden dat ik het ging presenteren." Talpa bevestigt aan Nu.nl dat het programma er inderdaad komt, maar geeft verder geen details.

Kijkcijferhit

Chateau Meiland is een groot succes en de zender van John de Mol wacht daarom ook niet met het tweede seizoen van de kijkcijferhit. Vanaf maandag 26 augustus zijn de nieuwe afleveringen te zien om 20:30 uur op SBS6.

Article continues after the ad
More content below the advertising