Chateau Meiland-sterren Martien en Erica verloren afgelopen week een rechtszaak waardoor ze nu de naam van hun chambres d’hôtes moeten veranderen.

Dat meldt De Telegraaf, die het stel recent sprak. Kijkers van Chateau Meiland op SBS6 zagen natuurlijk al dat die zaak eraan zat te komen. Oud-eigenaar van hun nieuwe kasteel, meneer Mariaux, wilde niet dat Erica en Martien zijn familienaam zou gebruiken voor de B&B. 
 

Article continues after the ad

Rechtszaak in Chateau Meiland

"Een enorme domper", zo beschrijft Martien de verloren zaak. "Maar we laten ons niet uit het veld slaan. We gaan lekker door met een ’nouveau’ naam.”


Naamsverandering van het chateau 

Erica komt uiteraard weer met een vindingrijke 'oplossing': ze verandert gewoon een paar letters! Martien: "Aan de uitspraak verandert niets, want Erica kwam met een geweldig idee, daar is ze goed in. We heten nu Chateau Marillaux. De twee letters L, spreek je uit als een J. Dus dat is gewoon dezelfde uitspraak, denk maar aan het Franse woord ’bouteille’. Is het niet om te lachen?"


Recent maakte Martien en Erica bekend dat er een tweede seizoen van Chateau Meiland komt! In de tussentijd kunnen we nog elke maandag om 20:30 genieten van deze heerlijk hysterische realityshow op SBS6.
 

More content below the advertising