Er staat een nieuw seizoen van Veronica Mars op de rol. En ja, Kristen Bell neemt wederom de hoofdrol op zich!

Dit maakte de actrice gisteren zelf bekend op Twitter en Instagram. In 2019 worden 'Marshmellows' verblijd met een nieuw seizoen van de cultserie. De Amerikaanse zender Hulu heeft acht afleveringen van ieder één uur besteld. In de afleveringen wordt Mars ingehuurd om een reeks moorden tijdens de Amerikaanse voorjaarsvakantie te onderzoeken. Eén grote zaak dus, in plaats van de losse zaken die we van de originele serie gewend zijn.

Veronica Mars werd tussen 2004 en 2008 uitgezonden op de Amerikaanse zender CW en betekende de doorbraak voor Bell. Kristen speelde een middelbare scholier die bijkluste als privédetective. En hoewel de serie altijd lovende reacties en recensies ontving, gingen de kijkcijfers nooit door het dak. Dat is ook waarschijnlijk de reden dat de serie slechts drie seizoenen overleefde. Fans waren niet blij dat de serie de nek omgedraaid werd en startten wereldwijd een geldinzamelingsactie om een Veronica Mars-film tot stand te brengen. En met succes: in 2014 verscheen de gelijknamige speelfilm.

In Nederland werd Veronica Mars uitgezonden op BNN en Net5. Het is nog niet zeker of de reboot ook de oversteek naar ons kikkerlandje maakt. We houden je op de hoogte!

Article continues after the ad
More content below the advertising