Er staat een nieuw seizoen van Veronica Mars op de rol. En ja, Kristen Bell neemt wederom de hoofdrol op zich!

Dit maakte de actrice gisteren zelf bekend op Twitter en Instagram. In 2019 worden 'Marshmellows' verblijd met een nieuw seizoen van de cultserie. De Amerikaanse zender Hulu heeft acht afleveringen van ieder één uur besteld. In de afleveringen wordt Mars ingehuurd om een reeks moorden tijdens de Amerikaanse voorjaarsvakantie te onderzoeken. Eén grote zaak dus, in plaats van de losse zaken die we van de originele serie gewend zijn.

Veronica Mars werd tussen 2004 en 2008 uitgezonden op de Amerikaanse zender CW en betekende de doorbraak voor Bell. Kristen speelde een middelbare scholier die bijkluste als privédetective. En hoewel de serie altijd lovende reacties en recensies ontving, gingen de kijkcijfers nooit door het dak. Dat is ook waarschijnlijk de reden dat de serie slechts drie seizoenen overleefde. Fans waren niet blij dat de serie de nek omgedraaid werd en startten wereldwijd een geldinzamelingsactie om een Veronica Mars-film tot stand te brengen. En met succes: in 2014 verscheen de gelijknamige speelfilm.

In Nederland werd Veronica Mars uitgezonden op BNN en Net5. Het is nog niet zeker of de reboot ook de oversteek naar ons kikkerlandje maakt. We houden je op de hoogte!

Ruud Feltkamp heeft het te druk met zijn eigen bedrijf en moest daarom na twaalf jaar afscheid nemen van Goede tijden, slechte tijden

Bijna een miljoen mensen, om precies te zijn 927.000 kijkers, zagen gisterenavond hoe Noud Alberts afscheid nam van Meerdijk. Zijn liefdesleven was een puinhoop en hij besloot daarom te vertrekken naar Tokyo, maar niet zonder eerst afscheid te nemen van grote liefde Nina. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Noud neemt afscheid van ‘zijn’ #Nina...😪💔 #afscheid #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Acteur Ruud Feltkamp speelde bijna twaalf jaar lang Noud Alberts, de kleinzoon van Laura. Hij stopt met de rol omdat hij zich wil richten op zijn bedrijf Cryptohopper, waarmee hij het mensen makkelijker maakt om te handelen in cryptocurrency zoals bitcoin. In die twaalf jaar GTST heeft Feltkamp heel veel beleefd zoals je kan zien in deze mooie terugblik. 

Goede tijden, slechte tijden is dagelijks te zien van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. Digitale centen verdienen met het bedrijf van Ruud Feltkamp kan via de site Cryptohopper

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.