Neem je paperclip en elastiekje mee

Heb je altijd al MacGyver willen ontmoeten? Die kans krijg je op 24 en 25 november bij Heroes Dutch Comic Con.

Richard Dean Anderson werd in de jaren '80 wereldberoemd als de knutselende actieheld MacGyver in de gelijknamige televisieserie. Daarna had hij nog een grote rol in de sciencefictionserie Stargate SG-1. Nu komt de acteur voor het eerst naar Nederland voor de Heroes Dutch Comic Con, dat heeft de organisatie van de entertainmentbeurs vandaag bekend gemaakt.

Tijdens deze beurs over film, series, strips, games en fantasy worden talloze bekende gasten uitgenodigd om hun fans te ontmoeten. Naast MacGyver zijn ook Gaten Matarazzo, Dustin uit Stranger Things, en Lana Parrila, Regina Mills uit Once Upon a Time, te gast. Een ontmoeting is echter niet gratis. Als je op de foto wil met Anderson moet je 50 euro neerleggen en alleen een handtekening kost je 40 euro. 

De Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 24 en 25 november in de Jaarbeurs Utrecht. De tickets kan je via de website bestellen en aan de deur kopen.

Ruud Feltkamp heeft het te druk met zijn eigen bedrijf en moest daarom na twaalf jaar afscheid nemen van Goede tijden, slechte tijden

Bijna een miljoen mensen, om precies te zijn 927.000 kijkers, zagen gisterenavond hoe Noud Alberts afscheid nam van Meerdijk. Zijn liefdesleven was een puinhoop en hij besloot daarom te vertrekken naar Tokyo, maar niet zonder eerst afscheid te nemen van grote liefde Nina. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Noud neemt afscheid van ‘zijn’ #Nina...😪💔 #afscheid #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Acteur Ruud Feltkamp speelde bijna twaalf jaar lang Noud Alberts, de kleinzoon van Laura. Hij stopt met de rol omdat hij zich wil richten op zijn bedrijf Cryptohopper, waarmee hij het mensen makkelijker maakt om te handelen in cryptocurrency zoals bitcoin. In die twaalf jaar GTST heeft Feltkamp heel veel beleefd zoals je kan zien in deze mooie terugblik. 

Goede tijden, slechte tijden is dagelijks te zien van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. Digitale centen verdienen met het bedrijf van Ruud Feltkamp kan via de site Cryptohopper

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.