Luke Perry was nog druk bezig met de opnames van Riverdale toen hij overleed. De laatste aflevering met het 90's icoon is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Toen Luke Perry werd getroffen door een beroerte, waar hij na een kort ziekbed aan overleed, stond hij nog midden in het leven en had hij een belangrijke bijrol in de tienerserie Riverdale als Fred Andrews, de vader van hoofdpersoon Archie. De acteur, die wereldberoemd werd als Dylan uit Beverly Hills, 90210, had al enkele afleveringen opgenomen, maar de laatste aflevering met Perry is vanaf vandaag te zien op Netflix. 

Article continues after the ad

 

Roberto Aguirre-Sacasa is de showrunner van de serie en herdenkt Perry in een emotionele tweet. "De aflevering van deze week is de laatste die Luke heeft opgenomen. Zoals altijd heeft Fred wijze woorden voor Archie. Een mooi, eerlijk moment tussen vader en zoon. Ik wou dat deze scènes eeuwig konden duren..."

De laatste aflevering van Riverdale met Luke Perry, genaamd Chapter Fifty-Four: Fear the Reaper, staat nu op Netflix. Later dit jaar is Perry ook nog te zien in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood.

More content below the advertising