Source
ANP Foto

Luke Perry maakte vlak voor zijn dood een comeback in de hitserie Riverdale. En daar zijn ze de charismatische acteur nog niet vergeten!

In maart overleed Luke Perry op 52-jarige leeftijd aan een beroerte. Kort daarvoor speelde hij de rol van Fred Andrews, de vader van Archie, in Riverdale. Na de zomer gaat het nieuwe seizoen van dit duistere tienerdrama van start. En tijdens de seizoenspremière zal uitgebreid worden stilgestaan bij de dood van Perry. Roberto Aguirre-Sacasa, de bedenker van de hitserie, deelde op Twitter alvast een kiekje van het scenario.

Article continues after the ad

 

Aguirre-Sacasa schrijft bij de foto: “Waarschijnlijk de belangrijkste aflevering van Riverdale die we dit jaar, of misschien wel ooit, zullen maken. Een eerbetoon aan onze verloren vriend.” De eerste aflevering van het vierde seizoen heeft dan ook de veelzeggende titel ‘In Memoriam’ meegekregen. Het is nog niet bekend hoe het eerbetoon aan Luke Perry er precies uit zal zien. Aguirre-Sacasa gaf eerder aan dat hij tijd nodig had om te bedenken hoe hij de acteur (en zijn personage Fred) het beste kon eren in de serie. We zijn benieuwd!

Het vierde seizoen van Riverdale gaat in oktober van start.

More content below the advertising