Superguide podcast Bankplakkers

Onze vrienden van Veronica Superguide zijn vanaf vandaag ook te beluisteren! In de nieuwe podcast Bankplakkers houden ze je op de hoogte van het laatste film- en serienieuws. 

Geen idee wat je vanavond moet kijken? Ben je alweer een half uur verveeld door Netflix aan het scrollen? Zin in flauwe grappen? Superguide helpt je een handje in de splinternieuwe podcast: Bankplakkers!

Elke donderdag Bankplakkers

Iedere donderdag bespreken de redacteuren de nieuwste releases op Netflix, Disney+ en andere streamingdiensten. Zij kijken alles zodat ze jou de beste tips kunnen geven. Daarnaast bespreken ze natuurlijk ook wat er belangrijk is op tv en in de bioscopen, en hebben ze het over de minder belangrijke dingen, zoals de kapsels van Nicolas Cage. 

De podcast wordt gepresenteerd door Steven Kok (chef Superguide) met vaste gasten Debby Nobel (hoofdredacteur Veronica Magazine en Superguide) en Peter Koelewijn (niet de zanger, maar de coördinator Superguide). Ook krijgen ze af en toe hooggeëerd bezoek van de mysterieuze TV Koning, die de beste kijktips heeft voor tv. Verder pluizen ze elke week een filmgeluid uit in De Geluidskluis.

Article continues after the ad

Luister nu de eerste aflevering!

De eerste aflevering van Bankplakkers kan je nu meteen luisteren! Onder andere de nieuwe Netflix Originals History of Swear WordsLupin en Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer worden besproken. Tevens kijken Steven, Debby en Peter vooruit naar aankomende streamingreleases zoals de nieuwe Marvel-serie WandaVision op Disney+. 

Luister hem hieronder of via jouw favoriete podcastdienst.

Meer informatie over Bankplakkers vind je hier!

Bankplakkers is een wekelijkse podcast die elke donderdag uitkomt.

More content below the advertising