Goed nieuws voor alle Love Actually-fans (en dat zijn er héél veel): het Noordpoolorkest gaat met 'Love Actually in Concert' de soundtrack van je favoriete kerstfilm live spelen in verschillende Nederlandse theaters! 

Dat maakte de organisatie gisteren bekend. Het spektakel vindt in november van dit jaar plaats in theaters in Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Nijmegen. Tickets zijn nu te koop
 

 

Love Actually-soundtrack

De nummers uit romcomklassieker Love Actually klinken nog altijd even lekker. Verwacht tijdens Love Actually in Concert uiteraard ook een live-versie van Jump (For My Love). Je weet wel, het nummer waarbij Hugh Grants premier helemaal los ging (zie hierboven). Tijdens het concert zie je op de achtergrond fragmenten uit de film, terwijl het 50-koppige Noordpool Orkest de iconische muziek speelt. 

Article continues after the ad


Hollywoodcast 

Love Actually staat naast de muziek en het sentimentele sfeertje ook bekend om de topcast. Wat zaten er toch veel superbekende acteurs en actrices in de film! Bill Nighy, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Alan Rickman én Rowan Atkinson zorgen elk jaar weer voor de ultieme kerstsfeer. 
 

More content below the advertising