Het was een kwestie van tijd voordat Linda de Mol de overstap zou maken naar de omroep van haar broer John. Vandaag werd eindelijk bekend dat ze overstapt van RTL 4 naar SBS6.

John de Mol heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zijn zus Linda graag bij Talpa Network wilde hebben en het was een kwestie van tijd voordat zij de overstap zou maken. Nu is bekend gemaakt dat Linda de Mol inderdaad naar Talpa verhuist en programma's zal presenteren voor SBS6. Ze komt niet met lege handen aan en neemt Postcodeloterij Miljoenenjacht, Weet ik Veel, Linda’s ZomerweekOh Wat een Jaar en Ik Hou van Holland met zich mee. 

In een reactie zegt Linda de Mol: "Ik heb met ontzettend veel plezier ruim elf jaar lang bij RTL gewerkt. Weggaan is ook echt een moeilijke beslissing geweest maar ik heb altijd gezegd: als mijn broer me vraagt kom je me helpen, dan zeg ik natuurlijk ja. En die vraag kwam afgelopen december. Ik zie het als een spannende uitdaging: we gaan de komende tijd samen bouwen aan de zenders en ik hoop dat ik iets moois kan bijdragen."

Vanaf 1 juli gaat Linda de Mol aan de slag bij Talpa. Ze vertelt vanavond meer over haar overstap bij 6Inside.

Article continues after the ad
More content below the advertising