Source
Foto: William Rutten

Dit jaar is Lieke van Lexmond voor het eerst te zien als presentatrice van The Voice Senior, maar ze was bijna gestopt met haar televisiewerk. 

Lieke van Lexmond probeert diplomatiek te blijven, maar in Veronica Magazine maakt de presentatrice duidelijk dat ze het helemaal niet leuk vond om het programma Undress for Love te presenteren. "Uit loyaliteit naar de zender heb ik gezegd: 'Ik ga er wat van maken.' Maar het past niet in de lijn van programma's waar ik zelf voor gekozen zou hebben."

René van der Gijp

Het programma waarin naakte singles in een studio op zoek gingen naar de liefde, door naar elkaars lichaam te kijken en vragen te stellen, werd in Voetbal Inside helemaal belachelijk gemaakt door René van der Gijp en dat vond Lieke niet eens zo erg. "Ik vond zijn analyse bij Voetbal Inside wel erg treffend en humoristisch." 

Article continues after the ad

Stoppen met tv

Door de naakte datingshow ging Lieke van Lexmond ook nadenken over haar toekomst op televisie. "Ik dacht vorig jaar dat het zou gebeuren, dat ik zelf zou stoppen. Ik was er wel klaar mee, omdat ik niet de keuzes kon maken die ik wilde. Wat ik aangeboden kreeg, stond zo ver van me af. Wat voegt het dan toe?"

The Voice Senior

De stap om te stoppen, was echter nog te groot en ze wilde de kans pakken om zichzelf te bewijzen als presentatrice. Die kans krijgt ze nu met The Voice Senior. "Ik ben heel gelukkig. De productie zit zo goed in elkaar. Ik mag in een rijdende trein stappen met een geweldige crew en een programma dat zó goed is. Het is een feest om te maken."

Het complete interview met Lieke van Lexmond, waarin ze onder andere praat over haar gezondheid en samenwerking met Martijn Krabbé, staat in Veronica Magazine nummer 35.

More content below the advertising