Leonardo DiCaprio ging afgelopen week viral. Niet door een of ander nieuw modellenvriendinnetje of een te gekke nieuwe filmrol, maar door... een volleybal. Recht in zijn perfecte acteursgezichtje. 

Auw. Dat doet pijn. Vast ook voor jou, Leo, maar het doet ook pijn aan ónze ogen, zo'n dikke smakkerd. Het incident vond zo'n anderhalve week geleden plaats tijdens een verder erg gezellig potje rijke mensen-volleybal in Malibu.  

Article continues after the ad


Volleybalhoofd

Leo's hand-oog-coördinatie liet hem héél eventjes in de steek waardoor deze losgeslagen volleybal kans zag om het gezicht van de Titanic-ster te rammen. Uiteraard gingen mensen op internet hélemaal los op dit pijnlijke moment. Men haalde de beruchte Cast Away-filmvolleybal Wilson, van Tom Hanks personage, er zelfs bij!
 


Once Upon A Time in Hollywood

Terug naar Leo, die er naar verluidt zonder schrammen vanaf kwam. Binnenkort kunnen wij hem samen met Brad Pitt eindelijk weer op het witte doek zien in Once Upon A Time in Hollywood. Deze comedydrama-film van Quentin Tarantino - over het bruisende Hollywood ten tijden van de Manson-moorden - draait vanaf 15 augustus bij ons in de bioscopen. 
 

 

More content below the advertising