Superrelatie Weekend

We kunnen allemaal wel eens wat hulp gebruiken in ons liefdesleven. Tijdens het online Superrelatie Weekend leer je alles over liefde, relaties en intimiteit.

Het leven is geen romantische komedie, hoe graag we dat ook zouden willen. Je ontmoet de liefde van je leven niet toevallig tijdens het uitlaten van de hond en als je een relatie hebt, is het soms hard werken om het leuk te houden. David de Kock en Arjan Vergeer van 365 Dagen Succesvol organiseren daarom jaarlijks een speciaal weekend vol praktische workshops en inspirerende lezingen. Tijdens dit Superrelatie Weekend leer je alles over de liefde. 

Vanuit je eigen woonkamer

Normaal gesproken wordt dit tweedaagse seminar gehouden in een uitverkochte Ziggo Dome, maar dat kan nu natuurlijk niet. De mannen van 365 Dagen Succesvol hebben deze tegenslag echter veranderd in een kans. Met een speciale online variant van het Superrelatie Weekend is het evenement nu laagdrempeliger - en goedkoper! - dan ooit. Voor minder dan drie tientjes heb je vanuit je eigen woonkamer twee dagen lang toegang tot een rijk programma vol leerzame lezingen die jou helpen met je liefdesleven, of je nou single bent of al een relatie hebt. 

Online en offline

Het klinkt misschien saai om twee dagen achter een computer te zitten, maar het seminar is afwisselend online en offline. Door middel van live coaching, diepgaande psychologie en toepasbare spiritualiteit maken David de Kock, Arjan Vergeer en relatietherapeut Emanuela Deyanova er een interactieve belevenis van. Tussen de workshops door beantwoorden David en Arjan ook al je vragen. 

Article continues after the ad

Tickets

Het Superrelatie Weekend vindt plaats op 19 en 20 september en start op beide dagen om 10:00 uur. Een ticket kost normaal gesproken €150 per persoon, maar tijdens deze speciale online editie kost een toegangskaartje slechts €27! Je krijgt voor deze prijs toegang tot beide dagen én je ontvangt een gratis E-book. Als je single bent, krijg je ook nog eens toegang tot de Drie-Zes-Vijver, een online community om andere singles te ontmoeten.

De tickets koop je via deze link.

More content below the advertising