In The Big Escape moeten BN'ers ontsnappen uit een escaperoom en het is aan Lauren Verster om dit in goede banen te leiden. In Veronica Magazine geeft ze een vooruitblik. 

Dennis Weening, Kalvijn, Jessie Maya, Vivianne Bendermacher, Bastiaan van Schaik, Juvat Westendorp, Bobbi Eden, Kim Lammers, Zarayda Groenhart en Francisco Elson doen dit jaar mee aan The Big Escape. De BN'ers, de een iets bekender dan de ander, moeten samenwerken om uit diverse escaperooms te ontsnappen, maar uiteindelijk kan er maar eentje winnen. 

Gevaarlijk

Lauren Verster sprak met Veronica Magazine en gaf alvast een kleine vooruitblik op het nieuwe seizoen. Ze was vooral onder de indruk van technologiejournaliste Vivanne Bendermacher. "Die weet gewoon álles. Voor de tech’ers in de groep moet je altijd oppassen, die zijn gevaarlijk. Hun hersenen werken net iets sneller dan die van de rest, en ze zijn goed met cijfertjes."

Article continues after the ad

Fanatiek

De BN'ers laten een hele andere kant van zichzelf zien in dit spel en Lauren werd verrast door sommige deelnemers. "En er zijn altijd kandidaten waarvan je verwacht dat ze het hele gebeuren niet superserieus zullen nemen. Bobbi bijvoorbeeld, ik dacht dat die The Big Escape vooral zou zien als iets leuks. Nou, die was dus superfanatiek."

Draakjes

The Big Escape brengt niet alleen het beste in mensen naar boven. "Er wordt echt iets getriggerd in mensen in dit spel. Er worden smerige spelletjes gespeeld, mensen bedonderen elkaar. Er komt bij mensen dan ineens een klein draakje tevoorschijn. Of een enorme draak. Bij wie? Dat ga ik natuurlijk niet verklappen."

The Big Escape is vanaf maandag 4 maart om 20:25 uur te zien op NPO 3. Het interview met Lauren Verster staat nu in Veronica Magazine. 

More content below the advertising