Over precies een maand gaat Fast & Furious: Hobbs & Shaw in première. En deze trailer herinnert ons eraan dat actiefans deze blockbuster niet mogen missen!

Vorige week schreven we dat de opnames van Fast & Furious 9 momenteel in volle gang zijn. Deze actiekraker draait in het voorjaar van 2020 in de bioscopen. Gelukkig kunnen we in de tussentijd uitkijken naar Hobbs & Shaw. In deze spin-off van de Fast & Furious-reeks wordt de wereldvrede bedreigd door Brixton Lore (Idris Elba). Aan agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en huurling Deckard Shaw (Jason Statham) de taak om deze meedogenloze terrorist te stoppen.     

Article continues after the ad

 

Net als de vorige trailer van Fast & Furious: Hobbs & Shaw belooft dit voorproefje een blockbuster vol adembenemende actiescènes, krankzinnige knokpartijen en spectaculaire stunts. En dankzij hoofdrolspelers Dwayne Johnson, Jason Statham en Idris Elba spat de testosteron van het scherm af. Als kers op de taart valt er tussen alle explosies nog wat te lachen ook. Kortom, Fast & Furious: Hobbs & Shaw zou zomaar eens de actiefilm van het jaar kunnen zijn!

Fast & Furious: Hobbs & Shaw draait vanaf 1 augustus in de bioscopen.

More content below the advertising